Followers

Monday, October 26, 2015

Sukaneka Tadika Sinar Merah 2014

Assalamualaikum...

20/4/2014

Berlansungnya sukaneka Tadika Sinar Merah 2014 pada tarikh 20/4/2014 bersamaan hari Ahad. Terhibur dengan gelagat anak2 comey TSM ni membuat persembahan. Kalau masa abang Haziq tadika dulu lagu yang famous masa tu lagu chicken dance. Tapi tahun 2014 ni lagu yang famous masa tu lagu Korea, Gangnam Style.... kemain budak2 tu menari gangnam.. hihihi...


Dah abis persembahan anak2 tadika ni... sukaneka pun bermula. Riuh rendah suara ibu bapa bersorak memberi sokongan moral pada anak masing2 masa sukan berlangsung. hehe... Banyak juga video yang MaDiHaA ambik. Tapi tak taulah boleh share sini ke tidak. Untuk sementara share gambar2 jelah dulu, nanti bila dah pandai share video MaDiHaA akan update post ni semula.


Abis sukan.. sesi penyampaian hadiah pulak. Happy anak2 tadika dapat hadiah masing2, medal serta bungkusan makanan. Untuk ibu bapa yang hadir pun ada breakfast disediakan.  Jadi takdelah ibu bapa kelaparan mana2 yang tak sempat breakfast dari rumah tu.  Memang bagus pengurusan tadika ni.

Itu saja update untuk hari ni.

No comments:

Post a Comment